Helgen

Fredagen började bra och slutade bra. Mamma kom hem med lite fynd från stan, det blev tacos till middag och fina Ansur gjorde oss sällskap. Sedan drog jag, Ansur och Lee upp till sidsjön där Moe och hennes polers hade fixat skvadern fest! Det var fett SKOJ.

(Snodde den från dig moe... Hoppas vi fortfarande kan vara väner<33 )

På morgonen vaknade jag upp på kalabragränd där morgonen bestod av att lära sig dansen till single ladies.... det gick dessvärre inte allt för bra. Men vi ger oss inte allt för lätt, eller hur då Ansur??

If yoU lIke iT thAn yOu sHouLd hAve pUt a RinG oN iT

Lördagen fortsattes at Danielsson's näste. Vi snackade om gårdagen, lyssnade på musica och slutligen tog en promenad till höglunda för att stödja innebandy tjejorna. Sedan kom Marran och hämtade oss och vi satt riktning mot hemmakväll! Väl där beslutade vi oss för att hyra och , fett random. Ni kan ju förstå vad våran kväll bestod av, allsång i form av Johnny Cash och en rejäl rensning av tårkanalarna. Önskade att jag hade fångat Moas "efter filmen look" , men tyvärr...

Idag vaknade vi pigga och glada och efter en redig frukost följde vi våra nerd-instinkter och satt oss vid datorn för att spela såg typ ut såhär: . Ganska lökigt, men NICE.

SMELL YA LATER GUYS.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0