BUSTED

HAHAHHAHA orkar inte...... Satt och studerade lite ip-adresser från kommentarerna och kunde inte hjälpa att se att en viss ELON har identiskt ip-adress som " Moe the hoe" hade.

ELON DU ÄR SÅ FUCKING DÅLIG!!!! xD



moe the hoe
om Bekymmer:
Kör på spanienresan, vi vill se chippstuttar och potta two in one. Hedberg har vi hört nog om, ta hellre upp en mysig diskussionsstund om guden, jude law och hans älskarinna (mig alltså). DET SKULLE UPPSKATTAS!!!!

/random moe
IP: 83.255.99.106


elon om TRAUMA:
hahaha orkar inte
IP: 83.255.99.106


elon, du är en tvättäkta nolifer xD






Sköna tips

Hahah.... Fick ju några fina tips från föregående inlägg! Dock så var ju båda från Danielsson... eller? Hahah moa om du inte ha varit dryg o skrivit båda utan att det faktiskt är någon jävel som har använt sig av ditt namn måste det vara någon skön jävel!




Men " Moe tha hoe", bilder från spanienresan kan du fet glömma! Och Olle Hedberg? Vem fan kan höra för mycket om han? Och Jude Law? Lugnare nu, inte nog med han ha varit otrogen med barnflickan men dig också? Nu tro ja väl xD

Bekymmer

Men tjenare! Var ett tag sen sist... Busy girl you know :P

Äntligen börjar värmen komma fram så kan man jobba på brännan, vill ju inte se ut som Edward Cullen direkt xD Hehe, nä men alltså jag har fan i mig aldrig något vettigt att säga i denna blogg... Några spontana tips ni känner att ni vill dela med er av? I would love that <33

Några egna förslag är:
  • Gå lite djupare in på mitt o Olle Hedbergs förhållande ( dock är nog inte vårt förhållande värt att riskera pågrund av blogg popularitet.. Srry guys xD )
  • Lägga ut oroväckande bilder sen min barndom när jag var i spanien. Om jag säger så här.. Jag ser ut som en amerikansk pojke med pottfrilla som har fått i sig lite för mycket hamburgare vilket resulterade i chipstuttar.. Förstår ni på ett ungefär? INTE så inbjudande eller efterfrågat för den delen.
  • Helt enkelt sluta blogga så jag kan slippa bekymra mig!
Jaa.. så nu är det upp till er ( omkring 10 trogna läsare) att lägga fram korten på bordet! Min blogg ligger i era händer. Vårda den ömt och med eftertanke!

RSS 2.0