Just a bad habit

Ond cirkel.

Istället för att plugga till idrottsprovet vi har imorgon har jag kollat på one tree hill. Och när man väl börjar kolla på one tree hill kan man inte sluta kolla. Därför ska jag kolla på ett till avsnitt nu!

SCREW träningslära:P



Godnatt förresten!

Laugh until we think we'll die


Denna bild påminner mig om världens mysigaste låt, Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home

Just another monday

Idag har varit en händelserik dag.

Jag har:
  • Pimplat uppe i sidsjön (fikat)
  • Gått en kurs på körskolan (sovit)
  • Ätit bigboy (frossat)
  • Kört bil ( fått motorstopp)
Nu väntar en kväll bestående av ett häfte om träningslära. Vill ju inte göra idrotts fredde besviken imöra!


SeE ya laterO



Natt märe



Något trött.
Något dålig kvalle på bilden.
Något dålig webbkamera överhuvudtaget.
Något skönt att däcka precis NU.

Gnatt.

Svetlana for the win.

Jag vill klä ut mig och dansa det fulaste jag kan.


(Smyg-muschen, Bonden och Polskan)


*Visar hur polskan ska tas*

Hårda Torbjörn visar hans standard look

Ja nu är det ju såhär att vi råka ha videoklipp som är inspelade från denna lördagskväll...... Man kanske ska ta o klippa ihop skiten och visa er?? Eller vid närmare eftertanke...... nja.

Erkänn att ni blir bra sugeN nuuu.

Helgen

Fredagen började bra och slutade bra. Mamma kom hem med lite fynd från stan, det blev tacos till middag och fina Ansur gjorde oss sällskap. Sedan drog jag, Ansur och Lee upp till sidsjön där Moe och hennes polers hade fixat skvadern fest! Det var fett SKOJ.

(Snodde den från dig moe... Hoppas vi fortfarande kan vara väner<33 )

På morgonen vaknade jag upp på kalabragränd där morgonen bestod av att lära sig dansen till single ladies.... det gick dessvärre inte allt för bra. Men vi ger oss inte allt för lätt, eller hur då Ansur??

If yoU lIke iT thAn yOu sHouLd hAve pUt a RinG oN iT

Lördagen fortsattes at Danielsson's näste. Vi snackade om gårdagen, lyssnade på musica och slutligen tog en promenad till höglunda för att stödja innebandy tjejorna. Sedan kom Marran och hämtade oss och vi satt riktning mot hemmakväll! Väl där beslutade vi oss för att hyra och , fett random. Ni kan ju förstå vad våran kväll bestod av, allsång i form av Johnny Cash och en rejäl rensning av tårkanalarna. Önskade att jag hade fångat Moas "efter filmen look" , men tyvärr...

Idag vaknade vi pigga och glada och efter en redig frukost följde vi våra nerd-instinkter och satt oss vid datorn för att spela såg typ ut såhär: . Ganska lökigt, men NICE.

SMELL YA LATER GUYS.

Frodo




Älskar dig min alldeles lilla spralliga spillmaja Fridusen.


OKEY RÅ.... vi spä väl ut skiten med en bild på oss när vi visar våra rätta jag:

* JUST BEEING HOT GIRLZ*

DANCE DANCE

PEPP-MODE!!

Sitter för tillfället och taggar igång med denna låt, och jag kan ju inte bli annat än peppad som faaan! Tror kvällen kan bli gryym. Eller kvällen kommer bli grym!

I'M GONNA DANCE MY ASS OF TONIGHT, FAANZ!!


PepPaD tjEjjJ!!

Time machine

Ångest. Jag får ångest när jag tänker på hur fort tiden går. Det finns så mycket jag önskade jag uppskattade mer när jag hade chansen. Jag minns så väl när jag och mamma alltid åkte hem till mormor och morfar på middag, minst 3 gånger i veckan. Deras hem var mitt andra hem i princip och jag älskade det. Alla dagar nere i stugan tillsammans med hela tjocka släkten, sitta och kolla på Morden i Midsommer med morfar, cykla ner och ta ett kvällsdopp för att sedan sätta på mig den största morgonrocken jag kunde hitta i båthuset. Låna mormors nattlinne som kunde liknas med ett tält. Vakna upp på morgonen och mormor hade gjort frukost, precis som jag gillade den.
Det är hemskt att man aldrig kommer få tillbaka just dom där ögonblicken, men jag hade lika gärna aldrig kunnat fått uppleva dom.


I'm just as human as a human can be

Dagen har varit KÖNG! Kort skoldag, en tripp till skvadern för att hälsa på moe, ett besök på coop i nacksta med steffe o moe, marrans goda mat, skönt häng hemma hos danielsson's och slutligen mammas chokladbollar ( alltså dom man köper på burk, min mammas chokladbollar är ej nämnvärda).

Fast lite BB på det här så är dagen komplett. Hoppas Sonia får lite dampattacker, alltid lika underhållande.




Pussar från mig och Sonia♥




Return from the dead

Jag har nu tagit mitt förnuft till fånga och för tredje gången satt min fot i bloggvärlden. Detta är mitt tredje och SISTA försök.  Om det håller i sig eller inte, det återstår att se.

Jag vill tacka min käre vän moe för att hon tog sig tiden att pimpa upp bloggen. Medan hon satt o knappa runt på alla kodmallar/stilmallar satt jag som ett frågetecken på sidan, men är man amatör så är man!

På återseende!


AmatöreN & The Pro

RSS 2.0